Griot cu sos Ti-răutate
Griot cu sos Ti-răutate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $1.51 pe portie. O porție conține 211 calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână șalotă, crenguțe de cimbru, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Tofu prăjit cu sos de prune asiatice sau sos de arahide thailandeze, Sos de ardei gras roșu prăjit Vegan / sos ușor de paste de casă s, și Sos de spaghete nu cumpărați sos într-un borcan atunci când puteți face casă cu ușurință și cu doar câteva ingrediente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați habanero în jumătate. Semănați o jumătate de piper și lăsați semințele în cealaltă jumătate. Se toacă ambele jumătăți de ardei.
Combinați habanero tocat, suc de portocale, 1/4 cană suc de lămâie, șalotă tocată și următoarele 5 ingrediente (prin cimbru) într-un castron mare; se amestecă cu un tel.
Adăugați carne de porc; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 12 până la 24 de ore.
Puneți carnea de porc și marinada într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți carnea de porc din tigaie cu o lingură cu fante, rezervând lichid de gătit. Strecurați lichidul de gătit printr-o sită într-un castron; aruncați solidele.
Așezați o pungă mare de plastic cu fermoar într-un castron.
Se toarnă lichidul de gătit rezervat în pungă; lăsați să stea 5 minute. Decupați 1 colț inferior al sacului; scurgeți lichidul într-o cratiță medie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere. Aruncați grăsimea. Puneți deoparte 1/2 cană de lichid de gătit.
Puneți cratița cu lichid de gătit la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Gatiti 20 de minute sau pana se reduce la aproximativ 1 cana.
Adăugați șalotă feliată, oțet, piper negru și 1 lingură suc de lămâie. Acoperiți și păstrați cald.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați carne de porc; gătiți 10 minute, transformându-se în maro bine pe toate părțile.
Adăugați 1/2 cană de lichid de gătit rezervat și 1 lingură de suc de lămâie rămas. Creșteți căldura la mediu-mare; gatiti 4 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand ocazional.
Puneți carnea de porc într-un castron; se toarnă sos peste carne de porc.