Grecian Skillet Rib Eyes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Grecian Skillet Rib Eyes. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $4.8 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 477 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți busuioc, fripturi cu ochi de coastă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Grecian Skillet Rib Eyes, Aperitive Grecesti, și Încărcat Grecian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente; frecați pe toate părțile fripturilor.
Se toarnă ulei într-o tigaie mare antiaderentă; se pune la foc mediu până se încălzește.
Adăugați fripturi și gătiți 10 până la 14 minute sau la gradul dorit de coacere, întorcându-vă o dată.
Se presara cu suc de lamaie; top cu brânză și măsline.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.