Gratin de cartofi cu morcovi și Asiago
Gratinul de cartofi cu morcovi și Asiago ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 194 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, șuncă delicioasă, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Asiago, cartofi și Bacon Gratin, Arpagic Cu Lapte Bătut Și Piure De Cartofi Asiago Gratinat, și Morcovi Curcubeu, Cartofi Dulci Și Nasturel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mare la foc mediu; se aduce la fierbere, amestecând continuu. Reduceți căldura; fierbeți 10 minute, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute.
Scurgeți cartofii peste un castron, rezervând 1 cană amestec de lapte. Aruncați crenguțele de cimbru.
Gatiti morcovii in apa clocotita timp de 2 minute sau pana cand sunt fragede. Clătiți în apă rece; scurgere.
Aranjați jumătate din cartofi în partea de jos a unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați morcovii și șunca peste cartofi.
Se presară cu jumătate de brânză, sare și piper. Se acoperă cu cartofii rămași.
Se presară cu brânză rămasă, sare și piper. Se amestecă nucșoara în amestecul de lapte rezervat; se toarnă peste cartofi.
Acoperiți cu folie; tăiați 3 (1 inch) fante în folie.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute. Descoperiți și coaceți încă 20 de minute sau până când brânza începe să se rumenească.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.