Gratinul de cartofi-ciuperci este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 195 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper, sare, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Gratin De Cartofi-Ciuperci, Gratin de cartofi și ciuperci, și Gratin de ciuperci și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ungeți o caserolă superficială de 1 1/2 litru. Topiți 1 Lingură. unt într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ciuperci și gătiți timp de aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
4
Se ia de pe foc. Bateți ouăle, laptele, sarea și piperul într-un bol. Se amestecă ciupercile, cartofii și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
Cartofi
Brânză
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se pune în caserolă și se coace timp de 35 până la 45 de minute.