Granola De Nucă De Cocos

Granola De Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Granolan de nucă de cocos. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 519 calorii, 10g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 7. Mergeți la magazin și ridicați fisticul, sarea kosher, zahărul brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Nucă de cocos-cireșe Granola, Granola de cireșe-migdale-nucă de cocos, și Pecan, nucă de cocos și Granola de cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Aruncați ovăzul, nuca de cocos, fisticul, pepitele și sarea într-un castron mare. Încălziți zahărul brun, siropul de arțar și uleiul de măsline într-o cratiță mică la foc mic, amestecând, până când zahărul se dizolvă. Îndoiți amestecul de zahăr în amestecul de ovăz pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți granola pe foile de copt pregătite și coaceți, amestecând des, până se usucă și ușor aurii, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți din cuptor și aruncați cu vișinele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. A se păstra într-un recipient etanș până la 1 săptămână sau a se congela până la 1 lună.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții7
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista