Grătar de miel prăjit cu sos de rozmarin-rodie și tort de cartofi cu brânză de capră

Grătar de miel prăjit cu sos de rozmarin-rodie și tort de cartofi cu brânză de capră
Raftul prăjit de miel cu sos de rozmarin-rodie și tort de cartofi cu brânză de capră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 8,2 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 697 calorii. 24 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de semințe de struguri, concentrat de suc de rodie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Grătar de miel prăjit cu sos de rozmarin-rodie și tort de cartofi cu brânză de capră, Raft de miel cu cartofi prăjiți de rozmarin și vinetă de șalotă, și Raft de miel cu crustă de rozmarin cu sos Balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 4 Tigăi mici din fontă, lățime de 2 până la 3 inci
2
Pentru miel: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Încălziți o tigaie mare de sote la foc mediu-mare și adăugați uleiul. Condimentează mielul cu sare și piper. Căutați rafturile de miel, mai întâi partea cea mai cărnoasă în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Lăsați să stea și să se rumenească aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți și căutați cealaltă parte. Repetați cu celălalt raft.
5
Transferați rafturile de miel într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Combinați cimbru și rozmarin și apăsați o cantitate uniformă în fiecare raft de miel ars.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De MielRaft De Miel
RozmarinRozmarin
CimbruCimbru
7
Lăsați să stea câteva minute.
8
Prăjiți mielul la cuptor timp de 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Încălziți gemul de caise într-o cratiță mică la foc mic. Când gemul este topit, opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Periați un strat ușor de gem pe fiecare bucată de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
GemGem
1
Încălziți o tigaie adâncă la foc mediu și adăugați uleiul, garniturile de miel și rozmarinul. Gatiti pana cand grasimea este putin fiarta si garniturile sunt maro auriu, 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Deglazează tigaia cu bulionul de pui. Reduceți cu două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă concentratul de demi glace și suc de rodie. Se fierbe la foc mic până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De RodieConcentrat De Suc De Rodie
Demi GlaceDemi Glace
4
Se ia de pe foc.
5
Se strecoară sosul și se lasă deoparte. Chiar înainte de a fi gata de servit, reîncălziți sosul și amestecați untul. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Adăugați sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
7
Pentru prăjiturile cu cartofi: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Radeți cartofii și amestecați cu făina, oul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
9
Stropiți uleiul în tigăile mici din fontă și umpleți la jumătate cu cartofii răzuți. Topiți cartofii cu sare, piper și brânză de capră. Se acoperă cu cartofii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
CartofiCartofi
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Coaceți prăjiturile cu cartofi la cuptor până se rumenesc și fierte, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Întoarceți tigăile pentru a desface prăjiturile cu cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
1
Încălziți o tigaie sotată la foc mediu și adăugați puțin ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se sotează legumele julienned și se condimentează cu sare și piper. Gatiti pana cand legumele se inmoaie, 3 pana la 5 minute. Gustați o mușcătură și gătiți încă un minut dacă legumele sunt încă tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
3
La farfurie: tăiați 2 cotlete din fiecare raft și apoi tăiați carnea din restul raftului în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
4
Serviți fiecărui oaspete 1 cotlet de miel pe os și 3 felii de carne dezosată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De MielCotlet De Miel
OsOs
CarneCarne
5
Se servește cu o prăjitură cu cartofi și legume sotate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CartofiCartofi
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista