Grâul Bulgur cu morcovi și alune este un fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 475 calorii. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 24 de fani. Un amestec de ulei de rapiță, morcovi, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Umplutură Bulgur cu afine uscate și alune, Bulgur cu mazăre și morcovi, și Bulgur Pilaf cu Broccoli și morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți bulgurul și sultanele într-un castron și turnați peste bulionul fierbinte. Acoperiți cu folie alimentară și lăsați 20-30 de minute pentru ca lichidul să fie absorbit. Odată absorbit, treceți o furculiță prin boabe pentru a se separa. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii
Bulgur
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați morcovii, semințele de dovleac, alunele, sucul de lămâie și uleiul de rapiță și condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Grăsime De Porc înapoi
3
Se amestecă bine și se transferă într-un castron mare de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat