Gouda, Pancetta și Fondue de ceapă cu covrigi
Gouda, Pancettan și Fondue ceapa cu covrigi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 62 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 40 și costă 45 de cenți pe porție. Dacă aveți riesling, pancetta groasă, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Gouda, Pancettan și fondue de ceapă cu covrigi, Gouda Fondue, și Reteta de covrigi de bere 'n' Gouda pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie, gătiți pancetta tocată la foc moderat, amestecând ocazional, până când este crocantă, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură pliată, transferați pancetta pe o farfurie.
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime din tigaie.
Adăugați ceapa feliată, acoperiți și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați 2 linguri de apă în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste ușor, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se amestecă chimenul și se condimentează ceapa cu sare și piper.
Într-un castron, aruncați brânza cu făina. Într-o cratiță medie, aduceți vinul la foc mic la foc moderat.
Adăugați brânza în mână și amestecați constant până când fiecare lot este complet topit înainte de a adăuga mai multe. Gatiti, amestecand puternic, pana la crem, cu aproximativ 2 minute mai mult. Se amestecă pancetta și jumătate din ceapă și se condimentează generos cu piper. Plutiți ceapa rămasă deasupra fondue și serviți cu covrigi calzi, cuburi de pâine de secară, cornichons și legume murate.