Gouda, Pancetta și Fondue de ceapă cu covrigi

Gouda, Pancetta și Fondue de ceapă cu covrigi
Gouda, Pancettan și Fondue ceapa cu covrigi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 62 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 40 și costă 45 de cenți pe porție. Dacă aveți riesling, pancetta groasă, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Gouda, Pancettan și fondue de ceapă cu covrigi, Gouda Fondue, și Reteta de covrigi de bere 'n' Gouda pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie, gătiți pancetta tocată la foc moderat, amestecând ocazional, până când este crocantă, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură pliată, transferați pancetta pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ceapa feliată, acoperiți și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Adăugați 2 linguri de apă în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste ușor, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se amestecă chimenul și se condimentează ceapa cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Într-un castron, aruncați brânza cu făina. Într-o cratiță medie, aduceți vinul la foc mic la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați brânza în mână și amestecați constant până când fiecare lot este complet topit înainte de a adăuga mai multe. Gatiti, amestecand puternic, pana la crem, cu aproximativ 2 minute mai mult. Se amestecă pancetta și jumătate din ceapă și se condimentează generos cu piper. Plutiți ceapa rămasă deasupra fondue și serviți cu covrigi calzi, cuburi de pâine de secară, cornichons și legume murate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
CornișonCornișon
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
SecarăSecară
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista