Golden North Pole Nuggets

Golden North Pole Nuggets
Dacă 14 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Golden North Pole Nuggets ar putea fi un remarcabil fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 127 calorii. Această rețetă servește 24. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de scurtare, bucăți de unt de arahide, bastoane de covrig și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Smoothie De Căpșuni La Polul Nord, Pepite De Pui De Aur, și Pepite De Pui De Aur pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați bucățile de unt de arahide și scurtarea într-un castron mare de sticlă; cuptor cu microunde la maxim 2 1/2 minute, amestecând o dată. Se amestecă bețișoarele de covrig și biscuiții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Bețișoare Mici De Covrigi Sau Scobitori Subțiri4 Bețișoare Mici De Covrigi Sau Scobitori Subțiri
1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Aruncați amestecul cu linguri pe hârtie de ceară.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Lăsați să stea 30 de minute sau până când este ferm.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista