Gogoși Hanukkah cu conserve de căpșuni
Gogoși Hanukkah cu conserve de căpșuni Necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 411 calorii, 3G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei vegetal, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Încercați Gogoși Soofganiyot-Hanukkah, Sufganiyot (Gogoși Cu Jeleu De Hanuka), și Rețetă De Gogoși Hanukkah Evreiești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 cană de apă, unt și zahăr la fiert într-o cratiță grea.
Adăugați făină și gătiți, amestecând constant, 3 până la 4 minute sau până când amestecul se îngroașă.
Scoateți din căldură; rece.
Se amestecă amestecul într-un vas de amestecare. Bateți ouăle, câte 1 pe rând, la viteză medie cu un mixer electric, bătând bine după fiecare adăugare. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată.
Pat aluat la 1/8 inch grosime, și se taie aluatul cu stea - sau tăietori cookie în formă de dreidel.
Se toarnă ulei la adâncimea de 1/2 inch; căldură la 37
Prăjiți gogoșile, în loturi, 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se presară cu zahăr pudră.
Cuptorul cu microunde se păstrează într-un vas de sticlă la 1 până la 2 minute sau până se încălzește bine, amestecând o dată.
Serviți gogoși cu conserve și Crme Frache.