Gogoși fără Gluten cu vanilie de nucă de cocos este un fără gluten și vegan mâncare de dimineață. Această rețetă face 6 porții cu 468 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1246 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr din trestie, zahăr pudră, ulei de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Gogoși Din Făină De Cocos Fără Gluten, Gogoși prăjiți cu făină de cocos-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, și Budincă de pâine thailandeză cu nucă de cocos cu cremă de Cardamom de vanilie (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți o tigaie cu 6 gogoși cu ulei de nucă de cocos și preîncălziți cuptorul la 350 km F. Cerneți împreună făinurile, amidonul, praful de copt, guma de xantan, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gumă Xantan
Ulei De Cocos
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Puneți laptele de cocos și uleiul într-o oală de dimensiuni medii la foc mic. Se încălzește în timp ce se amestecă ușor până când uleiul de cocos se topește (nu se lasă să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ulei De Cocos
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul până se dizolvă complet. Se amestecă sosul de mere și extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se toarnă amestecul lichid în ingredientele uscate și se amestecă ușor pentru a se combina bine. (Dacă încă se dezvoltă aglomerări, puteți folosi un blender de imersie și amestecați aluatul timp de câteva minute până când vedeți o consistență foarte netedă în aluat.)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
5
Adăugați fulgi de nucă de cocos și amestecați cu o lingură de lemn pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Se toarnă în tava de gogoși unsă în prealabil și se umple cam la jumătate pentru a permite creșterea aluatului.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți timp de 15 minute. Lăsați gogoșile să se răcească 15 până la 30 de minute în tigaie. Răzuiți ușor părțile laterale ale fiecărui puț și răsturnați tigaia pentru a o îndepărta. Puteți folosi o scobitoare pentru a ajuta gogoșile să se ridice din tigaie.Faceți o glazură amestecând zahărul pudră într-un castron mic în timp ce adăugați apa fierbinte câte 1 lingură.Înveliți gogoșile subțire cu glazura și aruncați-le pe o farfurie cu fulgi de nucă de cocos pentru a acoperi peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos
Rulou Cu Fructe Galben
Dressing Japonez De Susan Preparat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat