Gnocchi proaspeți de roșii și sparanghel

Gnocchi proaspeți de roșii și sparanghel
Gnocchi proaspeți de roșii și sparanghel ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $3.1 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 420 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de parmezan, busuioc, gnocchi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Gnocchi proaspeți de roșii și sparanghel, Gnocchi prăjiți în tigaie cu slănină, praz și roșii proaspete, și Gnocchi cu roșii proaspete și Portobello (luni fără carne) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți și aruncați capetele dure de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2
Tăiați sparanghelul în bucăți de 2 inci. Umpleți un 3-qt. cratiță trei sferturi plină cu apă sărată. Aduceți la fierbere; adăugați sparanghel și gnocchi și gătiți 2 până la 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
GnocchiGnocchi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Scurgere.
4
Saut ceapa în ulei fierbinte într-o tigaie medie la foc mediu-mare 5 până la 6 minute sau până se înmoaie; adăugați usturoi și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați roșiile și gătiți 3 până la 5 minute. Se amestecă amestecul de busuioc, sare, piper și sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Presărați fiecare porție cu parmezan; serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Gnocchi funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista