Gnocchi De Ricotta Cu Sfeclă Roșie

Gnocchi De Ricotta Cu Sfeclă Roșie
Gnocchi de Ricotta de sfeclă roșie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 536 calorii, 26g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână sare și piper, unt, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până făină toate scop ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară zahăr soda pâine ca desert. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Salată de frunze de sfeclă roșie și Ricotta, Tort Stratificat Cu Sfeclă Galbenă Și Brânză Ricotta, și Mini Millefeuilles De Sfeclă Roșie Și Ricotta Cu Pansament Portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Frecați sfecla, tăiați blaturile și așezați-o pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Stropiți 2 lingurițe de ulei de măsline și presărați salvie, sare și piper. Acoperiți bine cu folie de aluminiu și prăjiți la cuptor timp de 40 de minute, sau până când sfecla este fragedă și un cuțit se introduce ușor. Se lasă să se răcească timp de 20 de minute. Folosiți un prosop de hârtie sau mâinile și alunecați pielea exterioară și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Adăugați sfecla într-un robot de bucătărie și procesați până smooth.In un castron mediu se adaugă 1 1/2 cani piure de sfeclă, brânză ricotta, brânză manchego, ou, sare și 2 căni de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ManchegoBrânză Manchego
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă voința de a combina.
5
Adăugați mai multă făină până când aluatul este moale și doar ușor lipicios. Se lasă să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei. Împărțiți în 8 bucăți și praf ușor marginile tăiate cu făină pentru a preveni lipirea.Pregătiți o foaie de copt cu margini cu făină generoasă pentru gnocchi formați. Pune deoparte. Făinați cu generozitate o scândură mare și folosind mâinile faceți o frânghie lungă lățimea degetului cu prima bucată de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Tăiați în bucăți de 1 inch și aruncați ușor cu făină pentru a acoperi marginile tăiate. Folosiți o furculiță sau o placă de gnocchi pentru a forma gnocchi, așezând bucata de aluat pe dinții furculiței și folosind degetul mare pentru a o trage ușor în jos pe furculiță. Ar trebui să se onduleze puțin pe măsură ce coboară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
7
Se adaugă pe foaia de copt pregătită și se repetă cu aluatul rămas. Notă: nu îngrămădiți gnocchi, altfel se vor lipi unul de celălalt. Acest lucru poate necesita 2 foi de copt cu margini.Obțineți o oală mare de fierbere a apei și sare. Într-o tigaie mare de sote, adăugați cele 3 linguri de unt și salvie și dați la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați 1/3 din gnocchi în apa clocotită (sau mai puțin în funcție de dimensiunea oalei) și lăsați-i să gătească până când plutesc. Folosiți un păianjen sau o lingură cu fante pentru a îndepărta gnocchiul din vârful apei și adăugați-l în tigaia de sote cu unt/salvie. Repetați cu gnocchi rămași. Aruncați ușor pentru a acoperi cu untul și serviți pe un platou încălzit, acoperit cu mai multă brânză machego.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista