Glazura elegantă de șuncă de vacanță este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 14 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 302 calorii, 19g de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați muștar măcinat, amidon de porumb, suc de afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare sunt Șuncă afumată cu glazură dulce de vacanță, Șuncă ușoară și elegantă, și Șuncă la cuptor cu glazură de șuncă cu zahăr brun.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, combinați sucurile de portocale și lămâie și coaja, vinul sau sucul de afine, siropul de porumb și muștarul. Se fierbe timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați sosul de afine și picăturile de șuncă, dacă doriți;se încălzește. Dacă se dorește o glazură mai groasă, aduceți doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, Optional
3
Combinați amidonul de porumb și apa; adăugați la glazură. Gatiti si amestecati pana se ingroasa usor.