Glazură De Mătase Franceză
Glazura de mătase Franceză ar putea fi doar glazura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 330 calorii, 1g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, zahăr de cofetari, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 10%. Rețete similare includ Plăcintă de mătase franceză cu ciocolată (mătase franceză a Copycat Bakers Square), Plăcintă De Mătase Franceză, și Cea Mai Bună Plăcintă De Mătase Franceză.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați cofetarii zahăr, unt, ciocolată topită și vanilie la viteză mică. Măriți viteza la mare. Adăugați treptat lapte; bate până se omogenizează și pufos.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux]()
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Aroma complexă este punctată de atingeri de lungă durată de fructe de pădure roșii complet coapte. Beat ca un vin tânăr, Chinculteau Pindefleurs permite înflorirea fructelor sale proaspete. Păstrat într-o pivniță, derulează un gust lung și mătăsos în gură, semnul Grands Crus Din Saint-Emilion.Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc