Glazură De Ciocolată Satinată

Glazură De Ciocolată Satinată
Glazura de ciocolată satinată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 287 calorii, 2G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, sirop de porumb, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 18%. Rețete similare sunt Mărturisirea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, Ciocolată! Ciocolată! Ciocolată! Tort Bundt Cu Glazură De Ciocolată, și Tort de ciocolată cu melasă de ciocolată cu glazură de cremă irlandeză Baileys.

Instrucțiuni

1
Într-un cazan dublu peste apă fierbinte, dar nu clocotită, combinați chipsuri de ciocolată, unt și sirop de porumb. Se amestecă până când chipsurile sunt topite și amestecul este neted, apoi se adaugă vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Sirop De PorumbSirop De Porumb
VanilieVanilie
UntUnt
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
2
Întindeți glazura caldă deasupra tortului, lăsându-l să stropească pe părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Echipamente

DificultateUșor
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista