Ghindă prăjită, Butternut și supă de mere

Ghindă prăjită, Butternut și supă de mere
Ghindă prăjită, Butternut și supă de mere ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă $1.4 pe portie. O porție conține 267 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți mere Granny smith, cidru de mere, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 42%. Încercați Supă De Mere Prăjită Cu Butternut, Suc De Fructe De Nucă Prăjită-Supă De Mere, și Suc de fructe de nucă prăjită și supă de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Amestecați untul, zahărul brun și mierea împreună într-un bol. Puneți aproximativ 1/6 din amestecul de unt în cavitățile fiecăreia dintre jumătățile de dovlecei de butternut și jumătățile de dovlecei de ghindă. Aranjați jumătățile de dovlecei în vase mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Acorn SquashAcorn Squash
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Prăjiți dovlecelul în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute. Aranjați merele în jurul jumătăților de dovlecei și continuați să coaceți până când carnea este ușor detașabilă cu o lingură, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Când adăugați merele la cuptor, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică la foc mediu-mic; adăugați ceapa și cimbru. Gatiti ceapa, amestecand frecvent, pana se caramelizeaza complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți dovleceii prăjiți într-o oală mare; adăugați mere și ceapă caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se toarnă bulion de legume, cidru de mere și apă în oală; se aduce la fierbere și se îndepărtează de la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Cidru De MereCidru De Mere
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Turnați supa într-un blender nu mai mult de jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a pleca să se amestece. Puree în loturi până la neted. Reîncălziți înainte de servire, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista