Gheață De Nucă De Cocos
Gheața de nucă de cocos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 323 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. 100 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Un amestec de zahăr, colorant alimentar, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 12%. Rețete similare sunt Înghețată Bananan Cu Preparare Rece De Nucă De Cocos Prăjită, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Dovleac Fără Putină.
Instrucțiuni
Tapetați o tigaie de 7 x 7 inch cu pergament sau hârtie cerată. Într-o cratiță medie, cu fund greu, încălziți zahărul și apa ușor, fără a fierbe, până când zahărul s-a dizolvat. Apoi, aduceți la fierbere și gătiți până ajunge la 240 de grade F/120 de grade C pe un termometru cu bomboane, sau puțin sirop aruncat într-un pahar cu apă rece formează o bilă moale.
Se ia de pe foc și se amestecă imediat vanilia și nuca de cocos. Continuați să amestecați până când amestecul începe să se îngroașe, 5 până la 10 minute.
Se toarnă jumătate din amestec în tigaia pregătită și se nivelează suprafața cu un cuțit sau o spatulă. Nuanțați cealaltă jumătate a amestecului amestecând colorantul alimentar.
Se toarnă amestecul roz deasupra altui strat și se nivelează suprafața. Apăsați totul ferm cu spatele unei linguri și lăsați să se întărească. Când este ferm, ieșiți din tigaie, scoateți hârtia și tăiați-o în pătrate cu un cuțit ascuțit.