Gem De Struguri Concord

Gem De Struguri Concord
Nevoie de o fără gluten, prietenos cu fodmap și condiment vegan? Gemul de struguri Concord ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 60 de porții cu 91 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 362 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Dacă aveți struguri concord, suc de lămâie, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Gem De Struguri Concord, Plăcintă Cu Struguri Concord, și Plăcintă Cu Struguri Concord.

Instrucțiuni

1
Spălați borcanele, capacele și benzile cu șurub în apă fierbinte și săpun, apoi clătiți bine. Benzi cu șurub uscat. Puneți borcane pe un raft în conserve sau oală adâncă și adăugați suficientă apă pentru a acoperi cu 2 inci. Se aduce la fierbere, acoperit, apoi se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se ia de pe foc, lăsând borcanele în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Încălziți capacele în apă pentru a acoperi cu 2 inci într-o cratiță mică până când termometrul înregistrează 180 F (nu lăsați să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc, lăsând capacele în apă. Păstrați borcanele și capacele scufundate în apă fierbinte, acoperite, până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
1
Răciți 2 plăci mici (pentru testarea gemului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
2
Alunecați piei din struguri și piei pur și pur Cu 1 cană de zahăr într - un robot de bucătărie, apoi transferați într-o oală grea lată de 4 până la 6 litri. Se amestecă sucul de lămâie, strugurii curățați și restul de 4 căni de zahăr și se fierbe la foc moderat, amestecând frecvent și degresând spuma, până când pulpa este descompusă, aproximativ 20 de minute. Forțați gemul prin moara de alimente așezată peste un castron mare. Aruncați solidele rămase. Întoarceți dulceața în oală și gătiți la fierbere lentă, degresând spuma ocazional și amestecând frecvent pe măsură ce amestecul se îngroașă pentru a preveni arderea, 35 de minute, apoi testați pentru coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
StruguriStruguri
ZahărZahăr
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Pentru a testa gemul, scoateți-l din căldură, apoi aruncați o linguriță pe o placă răcită și răciți 1 minut. Placă de înclinare: blocajul trebuie să rămână într-o movilă și să nu curgă. Dacă gemul rulează, continuați să gătiți la fierbere lentă, testând la fiecare 5 minute, până când este gata, cu până la 25 de minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
1
Scurgeți borcanele cu susul în jos pe un prosop de bucătărie curat 1 minut, apoi inversați. Gem de oală în borcane, lăsând 1/4 inch de spațiu în partea de sus. Ștergeți jantele borcanelor umplute cu un prosop de bucătărie umed curat, apoi acoperiți cu capace și înșurubați ferm benzile cu șuruburi. Puneți borcane sigilate pe raft în conserve sau oală și adăugați suficientă apă pentru a acoperi cu 2 inci. Aduceți la fierbere, acoperit, apoi fierbeți 10 minute. Cu clești, transferați borcanele pe o suprafață căptușită cu prosop pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
PolonicPolonic
CleșteClește
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Borcanele se vor sigila; dacă auziți un ping, semnalează că vidul format în partea de sus a conservelor de răcire a făcut capacul concav. Amintiți-vă că este posibil să fiți sau nu în preajmă pentru a auzi acel ping (unele borcane scot sunetul după ce le scoateți din apă, iar altele din același lot pot dura câteva ore); important este ca borcanele să aibă în cele din urmă capace concave. Conservele se vor îngroșa pe măsură ce se răcesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
ApăApă
3
După ce borcanele s-au răcit 12 până la 24 de ore, Apăsați centrul fiecărui capac pentru a verifica dacă este concav, apoi îndepărtați banda de șurub și încercați să ridicați capacul cu vârful degetelor. Dacă nu puteți, capacul are un sigiliu bun. Înlocuiți banda de șurub. Puneți borcanele care nu s-au sigilat corect în frigider și folosiți-le mai întâi.
1
Lăsați dulceața să stea în borcane cel puțin 1 zi pentru ca aromele să se dezvolte.* Jam păstrează în borcane sigilate într-un loc întunecos rece 5 până la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista