Gem De Cimbru De Mure De Mere

Gem De Cimbru De Mure De Mere
Dulceata de cimbru de mure de mere ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 40 de porții cu 46 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 110 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Dacă aveți la îndemână mere, mure grosiere, pectină universală pomona și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mure-cimbru Margarita, Mure-Cimbru Margarita, și Brioșe De Cimbru De Mure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul și pectina într-un castron mediu și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați merele și murele într-o oală mare, cu fund greu. Se amestecă coaja și sucul de lămâie și apa de calciu. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați amestecul de zahăr-pectină și reveniți la fierbere. Se fierbe tare timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața gemului cu o lingură de metal rece. Se amestecă cimbru. Puneți dulceața în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții40
Scor De Sănătate0
Revista