Gazpacho ușor fiert
Dacă aveți aproximativ 3 ore și 25 de minute de petrecut în bucătărie, Gazpacho ușor gătit ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană de încercat. Pentru 72 de cenți per porție , primești un aperitiv care servește 8. O porție conține 132 de calorii , 3 g de proteine și 9 g de grăsimi . Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Mergeți la magazin și luați ulei de măsline, ceapă, dovlecel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Vara va fi si mai speciala cu aceasta reteta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 69% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și gazpacho cu cremă de avocado , Chunky Tomato Gazpacho și Great Gazpacho .
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu. Când este fierbinte, se adaugă usturoiul și se călește până se rumenește deschis.
Adăugați morcovii și continuați să prăjiți timp de 1 minut.
Adăugați sucul de roșii și aduceți la fierbere. Se trage amestecul de pe foc și se răcește pe o baie de gheață sau se dă la frigider timp de 1 oră.
Într-un castron mediu, combinați amestecul de roșii răcit, sucul de lămâie, fenicul, castraveții, ceapa, dovleceii, 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper. Se amestecă 1 lingură de ulei de măsline.
Pune vasul la frigider pentru a se răci până se răcește.
Chiar înainte de servire, adăugați roșiile, pătrunjelul, busuiocul și oțetul.
Se serveste cu un strop de ulei de masline deasupra.