Gazpacho Blanco necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 9. O porție conține 162 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați toppinguri: roșii, castraveți, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este perfect pentru Vara. Funcționează bine ca o supă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de excelent scor spoonacular de 32%. Încercați Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco), Gazpacho Ajo Blanco, și Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho con Bogavante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Procesați castravetele, usturoiul și 1 cană de bulion într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un castron; se amestecă restul de 1 cană de bulion, smântână și următoarele 4 ingrediente. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Se presara cu topping-uri dorite.
4
* 1 (16 uncii) container smântână ușoară poate fi înlocuită.