Nevoie de un supă fără lactate și vegetariană? Gazpacho ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 359 calorii. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Un amestec de ceapă, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 71%. Încercați Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho con Bogavante, Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco), și Gazpacho pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați pâinea în 1 cană de apă timp de 5 minute, apoi stoarceți excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Puneți pâinea într-un blender sau robot de bucătărie; adăugați roșiile, castraveții, ardeiul gras, ceapa și usturoiul. Puree ingredientele până aproape netede, lăsând puțină textură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Culese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă amestecul de legume într-un castron mare; amestecați sucul de roșii, zahărul, ardeiul, sarea, piperul, oțetul, uleiul, pătrunjelul și sucul de lămâie până se combină bine. Refrigerați supa timp de cel puțin 2 ore până când se răcește foarte bine; aromele se vor dezvolta pe măsură ce se așează. Condimentați din nou gazpacho-ul cu sare și piper înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se servește în boluri răcite sau tureen și deasupra cu garnituri dorite.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat