Gatiti cartea: vinete umplute pentru copii si dovlecei in sos de rodie

Gatiti cartea: vinetele umplute pentru copii și dovleceii în sos de rodie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 395 calorii. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, vinete pentru copii, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 22 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Vinete Umplute Pentru Copii (Imam Bayaldi), Vinete umplute pentru bebeluși cu umplutură de miel, și Gatiti cartea: salata de rosii, rodii si Sumac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile dovlecelului și scoateți carnea folosind un corer.
Tăiați tulpinile vinetelor, dar lăsați frunzele verzi neatinse—acestea vor împiedica vinetele să se destrame în timp ce carnea este îndepărtată. Scoateți carnea folosind un balon de pepene galben sau o lingură și abia apoi scoateți frunzele verzi.
Se amestecă ingredientele pentru umplutură. Umpleți legumele la trei sferturi din capacitatea lor și prăjiți până la aur.
Tapetați o cratiță largă și plată cu feliile de ceapă și roșii. Aranjați legumele umplute deasupra și turnați 1/4 cană de ulei în tigaie. Condimentați cu sare și piper, acoperiți conținutul cu sucul de rodie proaspăt stors (sau concentratul de rodie diluat) și adăugați sucul de lămâie.
Se aduce la fierbere și se gătește acoperit la foc mic timp de aproximativ 5 ore, până când conținutul este maro închis și rămâne o cantitate mică de sos gros pe fundul cratiței.