Gatiti cartea: Vinaigrette de lamaie-piper, doua moduri
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că dă-i lui Cook cartea: Vinaigrette cu lămâie-piper, două moduri de încercare. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 501 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 99 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. 68 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână crutoane, vinetă, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gătiti cartea: J Aproxorcama-salată de Avocado cu vinaigretă de citrice, Gatiti cartea: Porterhouse de porc cu Pancetta-vinegreta de cirese uscate, și Gatiti cartea: Crochete de cartofi, sunca si ardei Piquillo.
Instrucțiuni
1
Pentru Vinaigreta cu crocant
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
2
Salată verde: într-un castron mic, combinați sucul de lămâie și usturoiul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
4
Bateți în ulei. Aruncați vinaigreta cu salata verde, condimentați cu mai mult piper și garnisiți, dacă doriți, cu Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Parmigiano Reggiano
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Combinați sucul de lămâie, gălbenușul de ou, usturoiul și hamsiile într-un castron sau blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Șoptind continuu sau cu blenderul în funcțiune, turnați 2 sau 3 picături de ulei, apoi continuați să turnați uleiul într-un flux continuu până când tot uleiul este emulsionat în vinetă. Se condimentează cu sare și piper. Într-un castron, aruncați salata verde cu trei sferturi din vinetă. Gustați și adăugați mai mult pansament dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat