Gatiti cartea: Tacos-uri cu limba ta

Gatiti cartea: Tacos-uri cu limba ta
Reteta gatiti cartea: Tacos-ul musca-ti limba este gata în aproximativ 4 ore și este cu siguranță un spectaculos vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 221 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a lovit locul. Un amestec de până la 3 ardei jalape, coriandru, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Gatiti cartea: Tacos de somn cu Slaw Chipotle, Limba Tacos, și Tacos Delicios Cu Limbă De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru limbă: clătiți limba sub apă rece și asigurați-vă că este curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Puneți limba într-un vas mare, cu suficient spațiu, astfel încât să nu atingă părțile laterale. Acoperiți cuapă. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare, apoi acoperiți oala și coborâți focul la minim pentru a menține un foc bun și solid.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Lăsați să fiarbă timp de 3 ore; Limba se face atunci când un cuțit ascuțit o străpunge ușor și membrana pare gata să alunece.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Scoateți limba din oală și lăsați să se răcească pe o farfurie timp de aproximativ 15 minute. Ar trebui să fie suficient de rece pentru a atinge, dar nu atât de rece încât membrana să se lipească. Îndepărtați membrana și curățați partea inferioară a limbii de orice bucăți dure. Este posibil să aveți nevoie de un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Puneți limba înapoi în oală, adăugați sarea în apă și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți și coborâți focul la minim pentru a menține la foc mic. Se fierbe aproximativ 1 oră, până când carnea este fragedă și poate fi îndepărtată ușor. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Puneți tomatillos, jalape arkulos și usturoiul într-o cratiță medie și adăugați 1/2 cană de apă. Puneți tigaia la foc mediu. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți, neacoperit, timp de aproximativ 15 minute, până când tomatillos sunt moi și și-au pierdut culoarea verde vibrantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scurgeți, rezervând lichidul și lăsați legumele să se răcească. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3
Transferați legumele răcite și lichidul într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați sarea și piureul la viteză mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Se toarnă amestecul într-un castron și se amestecă avocado, ceapă și coriandru. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră, apoi reglați condimentul dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Pentru a servi: tăiați limba și serviți pe tortilla caldă cu un strop de salsa verde și câteva frunze proaspete de coriandru și ridichi feliate subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate25
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista