Gatiti cartea: ricotta proaspata si Ravioli de ou cu unt brun

Gatiti cartea: ricotta proaspata si Ravioli de ou cu unt brun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Ricottan proaspăt și Ravioli de ou cu unt brun. Această rețetă face 8 porții cu 848 calorii, 35g de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 117 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți nucșoară, zahăr, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: Gnocchi de morcov prăjit și Ricotta cu unt de ierburi, Ravioli umplute cu fasole Fava, Ricotta și mentă cu sos de unt brun, și Citește și: Harissa Ravioli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți făina, ouăle și gălbenușurile de ou în vasul unui mixer în picioare prevăzut cu accesoriul cu palete și amestecați la viteză mică până când aluatul se reunește. Opriți mixerul, scoateți accesoriul paletei și înlocuiți-l cu cârligul pentru aluat. Răsturnați părțile laterale ale bolului și bateți aluatul cu cârligul de aluat la viteză medie până când formează o bilă, aproximativ 5 minute. Praf o suprafață plană de lucru cu făină. Întoarceți aluatul pe suprafața prăfuită și frământați-l ușor timp de 20 până la 25 de minute, până când bila începe să se simtă elastică și suprafața aluatului se simte netedă și mătăsoasă. Înfășurați aluatul în folie de plastic și dați-l la frigider pentru a se odihni cel puțin 45 de minute și până peste noapte înainte de a-l acoperi (mai mult și aluatul se va decolora).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Combinați ricotta și Parmigiano-Reggiano într-un castron mediu și presărați cu sare, zahăr și nucșoară. Se amestecă pentru a combina condimentele cu brânza. Se amestecă smântâna, adăugând mai mult dacă este necesar pentru a obține consistența înghețatei cu servire moale. (Puteți face umplerea cu până la două zile în avans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Transferați-l într-un recipient etanș și dați-l la frigider până când sunteți gata să asamblați ravioli.) Scoateți 1/3 cană din umplutura de ricotta și formați-o într-un disc de aproximativ 1/2 inch înălțime și 2 1/4 inci în diametru. Setați discul pe o placă și repetați, formând ricotta rămasă într-un total de 8 discuri. Puneți-le deoparte în timp ce pregătiți aluatul pentru ravioli. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
3
Pentru a face ravioli, tăiați opt bucăți pătrate de pergament de 4 inci și praf două foi de copt cu semolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Rulați aluatul până la a treia cea mai subțire setare pe o foaie de paste (numărul 6 folosind o bucătărie
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
5
Ajutor atașament), stivuind foile de aluat pe una dintre foile de copt căptușite cu pergament. După ce ați întins tot aluatul, pudrați o suprafață plană de lucru cu făină și așezați o foaie de aluat pe suprafața făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Așezați trei sau patru discuri ricotta pe aluat, lăsând 4 inci între fiecare disc și 1 1/2 până la 2 inci de aluat pe toate părțile discurilor exterioare. Folosiți spatele unei linguri sau degetele pentru a face un crater suficient de adânc pentru a ține un gălbenuș de ou în centrul fiecărui disc. Separați un ou, rezervând albul și alunecând cu grijă gălbenușul într-un singur crater. Repetați, umplând restul de 2 sau 3 discuri în același mod (nu trebuie să mai rezervați albi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Așezați o a doua foaie de aluat direct în spatele primei și folosiți un tăietor de patiserie rulant, începând de la marginea aluatului cel mai apropiat de corp și deplasându-vă în linie dreaptă direct departe de dvs., făcând o tăietură lungă prin ambele foi de aluat între două discuri de ricotta. Continuați să tăiați foaia de aluat între discuri. Folosind o perie de patiserie, periați albușul de ou în jurul fiecărui disc de brânză. Ridicați un segment de aluat din foaia din spate și așezați-l deasupra segmentului frontal corespunzător de aluat. Fără a ridica raviolo-ul, cupați ambele mâini în jurul brânzei, astfel încât marginile degetelor Roz să apese în jos în jurul brânzei, sigilând raviolo-ul închis. Repetați, acoperind și sigilând ravioli rămași. Folosiți un tăietor de prăjituri cu caneluri de 3 de 3 inci sau o roată de patiserie cu caneluri pentru a tăia fiecare raviolo, aruncând resturile de aluat din jurul său.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
RavioliRavioli
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
8
Așezați ravioli pe foaia de copt pregătită și repetați, asamblând ravioli rămași în același mod. Acoperiți foaia de copt cu folie de plastic și dați-o la frigider până când sunteți gata să le fierbeți sau până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Umpleți două oale largi cu 6 litri de apă fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
10
Adăugați 6 linguri de sare în fiecare oală și aduceți la fierbere la foc mare. Aveți la îndemână o spatulă cu fante sau o lingură cu fante și un prosop curat pentru a ridica ravioli din apă. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
În timp ce apa fierbe, faceți sosul de unt brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
12
Așezați untul și frunzele de salvie într-o cratiță medie și gătiți la foc mediu-mare timp de 3 până la 5 minute fără a amesteca, învârtind tigaia ocazional pentru a rumeni uniform untul și a preveni arderea acestuia, până când bulele scad și untul este maro închis cu un miros de nucă, prăjit. Reduceți focul la minim pentru a menține untul cald în timp ce gătiți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Scoateți raviolele din frigider și, pe rând, ridicați pergamentul ținând fiecare raviolo de pe foaia de copt și aruncați ușor raviolul cu hârtia în apă, adăugând 4 ravioli în fiecare oală. (Pergamentul se va separa rapid și va fi ușor de îndepărtat din apă.) Când ați scăpat toate raviolele, îndepărtați și aruncați hârtia pergament, acoperiți parțial vasele pentru a readuce apa la fierbere rapid și păstrați-o în fierbere. Gatiti ravioli timp de 4 minute. Cu un prosop curat într-o mână și o lingură cu fante sau o spatulă în cealaltă, ridicați un raviolo din apă și pe prosop pentru a-l șterge uscat, apoi așezați-l cu grijă în centrul unei farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
14
Repetați cu ravioli rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
15
Se toarnă untul brun peste ravioli, împărțindu-l uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
16
Așezați una dintre frunzele de salvie deasupra fiecărui raviolo, aruncând frunzele rămase. Folosiți un microplan sau o altă răzătoare fină pentru a rade un praf ușor de Parmigiano-Reggiano peste fiecare raviolo și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
MicroplanMicroplan
RăzătoareRăzătoare
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Revista