Gatiti cartea: halibut fiert cu sparanghel si ciuperci salbatice

Gatiti cartea: halibut fiert cu sparanghel si ciuperci salbatice
Gatiti cartea: halibutul fiert cu sparanghel si ciuperci salbatice ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 11,26 USD pe porție. O porție conține 891 calorii, 59G de proteine, și 66g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, slănină, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: morcovi fierti, Gatiti cartea: orez sălbatic cu pecan portocaliu, și Gatiti Cartea: Umăr Fiert De Miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați sparanghelul și gătiți 3 până la 4 minute, până când abia se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Se scurge și se scufundă imediat într-o baie de apă cu gheață pentru a se răci; se scurge și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Într-o caserolă mare, gătiți slănina la foc mediu până când și-a făcut grăsimea și este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
5
Se scurge pe un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
6
Se toarnă toată grăsimea de slănină din caserolă; topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
7
Adăugați ceapa perlată și 1 lingură de apă și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Când ceapa este fragedă, adăugați toate ciupercile și untul de usturoi, condimentați cu sare și piper alb și gătiți până când ciupercile se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Între timp, condimentați halibutul pe ambele părți cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
HalibutHalibut
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Adăugați jusul de vițel în oală și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Adăugați halibutul, acoperiți și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
12
Adăugați sparanghelul, roșiile și slănina în caserolă. Aduceți înapoi la foc mic și gătiți încă 2 până la 4 minute, până când o frigăruie metalică poate fi introdusă cu ușurință în pește și, când este lăsată timp de 5 secunde, se simte doar caldă când este atinsă de buză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
13
Încingeți peștele cu arpagic feliat și serviți la masă din caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
14
Unt De Usturoi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
15
- face aproximativ 1/2 lire -
16
Înfășurați pătrunjelul într-un pătrat de pânză de brânză (sau prosop de hârtie) și strângeți pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
17
Bateți untul în vasul unui mixer până când este cremos. (Acest lucru se poate face și manual într-un bol mare de amestecare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
18
Adăugați usturoiul, șalota și pătrunjelul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
19
Transferați untul într-un recipient de plastic și păstrați-l, bine sigilat, timp de până la 1 săptămână la frigider sau până la 1 lună la congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
20
Confit De Roșii
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
21
- face aproximativ 30 de piese -
22
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
23
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și aranjați roșiile pe tigaie. Condimentați roșiile cu sare și piper alb și stropiți cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
24
Presărați frunzele de cimbru peste roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
25
Coaceți roșiile timp de 1 până la 1 1/2 ore, până când s-au prăbușit și s-au aplatizat puțin și s-au rumenit ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
26
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
27
Transferați roșiile într-un recipient și păstrați-le, bine sigilate, la frigider până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Scarpetta Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista