Gatiti cartea: Galette cu crema de smochine si miere

Gatiti cartea: Galette cu crema de smochine si miere
Gatiti cartea: Fig și miere crema Galette ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 441 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână 4 unt, amidon de porumb, creme fraiche și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: Apple Galette, Gatiti cartea: Galette de piersici albe si rosii, și Gatiti cartea: miere Spareribs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face crema de patiserie, puneți semințele de fasole de vanilie într-o tigaie cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați păstăia de fasole jumătate și jumătate și vanilie și gătiți la foc mediu până când este fierbinte, dar nu fierbe. Separat, bateți gălbenușurile de ou, mierea, zahărul și sarea împreună într-un castron și continuați să bateți până se îngroașă ușor și de culoare mai deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați amidonul de porumb și bateți până se combină. Se toarnă încet jumătate din lichidul fierbinte în amestecul de gălbenușuri, amestecând continuu până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Se toarnă amestecul de gălbenușuri înapoi în tigaia cu sos și se gătește la foc mediu, până când amestecul începe să se îngroașe și să baloneze. Se strecoară amestecul printr-o sită cu ochiuri fine, apoi se amestecă untul. Aruncați păstăia de fasole de vanilie. Se amestecă ocazional până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau ungeți-o generos cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Rulați aluatul într-un cerc de 13 până la 14 inci, apoi transferați-l pe foaia de copt pregătită. Ar trebui să depășească puțin foaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Întindeți crema de patiserie răcită peste aluat, lăsând o margine de 2 inci în jurul marginii. Aranjați sferturile de smochine într-un model circular, cu pielea în jos și capătul tijei orientat spre centru, lăsând din nou o margine de 2 inci în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
8
Presărați zahărul peste smochine. Îndoiți marginea exterioară a aluatului peste smochinele exterioare, plisând aluatul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
9
Puneți Galeta la frigider timp de 1 oră pentru a răci și relaxa aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
10
Poziționați un suport pentru cuptor în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Coaceți Galeta în treimea inferioară a cuptorului timp de 50 până la 60 de minute. Se răcește timp de 30 de minute înainte de servire, acoperit cu o păpușă de creme fraiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Depozitare: acoperită cu un prosop de ceai, această galetă se va păstra la temperatura camerei până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
13
Galette Aluat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
14
- face o crustă galette de 10 inci -
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
15
Puneți făina, zahărul și șipca într-un castron, amestecați pentru a combina, apoi puneți vasul la congelator pentru aproximativ 10 minute, până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
16
Tăiați untul în cuburi de 1/2 inch, apoi adăugați-l în amestecul de făină și aruncați până când fiecare cub de unt este acoperit cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
17
Tăiați untul în făină folosind un blender de patiserie, un robot de bucătărie, un mixer electric sau mâinile, doar până când ingredientele devin grosiere și sfărâmicioase și untul este puțin mai mic decât un bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
18
Amestecați apa și sucul de lămâie împreună, apoi stropiți peste aluat, aruncând cu o furculiță pentru a distribui lichidul. Patiseria va fi șubredă, dar ar trebui să se țină împreună atunci când este strânsă în palma mâinii; dacă nu, adăugați o linguriță sau două suplimentare de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
19
Aruncați patiseria pe o suprafață de lucru ușor făinată și apăsați pe aluat, împăturindu-l pe sine de câteva ori până se ține împreună. Încercați să nu vă descurcați prea mult sau se va încălzi și poate deveni prea dezvoltat. Aplatizați patiseria într-un disc de aproximativ 1 inch grosime. Înfășurați în folie de plastic și răciți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
20
Depozitare: dacă este înfășurat bine, discul se va păstra timp de 3 zile la frigider sau până la 3 luni la congelator. Dezghețați aluatul înghețat la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista