Gatiti cartea: gemul picant de rosii este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan condiment. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 134 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână zahăr, ghimbir, lămâi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 98 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Gatiti cartea: Paste Farro cu sos picant de rosii Salam si menta proaspata, Dulceata de rosii dulce si picanta, și Gatiti cartea: shootere Picante de ou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță medie și aduceți la fierbere. Coborâți focul la foc mic și continuați să gătiți, amestecând periodic îndepărtând orice spumă care se formează la suprafață și amestecând frecvent, până când se obține o consistență groasă, asemănătoare gemului și cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, 30 până la 35 de minute. (Amestecați mai des în ultimele 10 minute, astfel încât gemul să nu ardă pe fundul tigaiei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
2
Transferați dulceața în borcane sterilizate fierbinți, umplând borcanele la 1/2 inch de sus și atașați capacele și inelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem
3
După ce s-au răcit, păstrați borcanele la frigider până la 4 luni. (Alternativ, așezați gemul în recipiente nereactive acoperite și păstrați-l la frigider până la 2 săptămâni.)