Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați Cook the Book: Corniest Corn Muffins. O porție conține 191 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, oul, Zara și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Gatiti cartea: Jalapeincalro-Cheddar-briose de porumb, Corniest Brioșe De Porumb, și Coacerea Cu Dorie: Cele Mai Cornoase Brioșe De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 400 de grade i'. Ungeți sau pulverizați cele 12 forme într-o tigaie de brioșă de dimensiuni obișnuite sau potriviți matrițele cu cupe de brioșă de hârtie. Alternativ, utilizați o tigaie pentru brioșe din silicon, care nu are nevoie nici de ungere, nici de pahare de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tavă Pentru Brioșe Din Silicon
Garnituri De Brioșă
Tava Pentru Brioșe
Cuptor
2
Așezați tigaia cu briose pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tava Pentru Brioșe
3
Într-un castron mare, amestecați făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și nucșoara, dacă o utilizați. Într-o ceașcă mare de măsurare din sticlă sau într-un alt castron, bateți zeama, untul topit, uleiul, oul și gălbenușul împreună până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Făină De Porumb
Unt
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Gălbenuș De Ou
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Bateti
Bol
4
Se toarnă ingredientele lichide peste ingredientele uscate și, cu biciul sau cu o spatulă de cauciuc, se amestecă ușor, dar rapid, pentru a se amesteca. Nu vă faceți griji că sunteți minuțios—aluatul va fi plin de cocoloașe și așa ar trebui să fie. Se amestecă boabele de porumb. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bateti
5
Coaceți timp de 15 până la 18 minute sau până când blaturile sunt aurii și un cuțit subțire introdus în centrul brioșelor iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
6
Transferați tigaia într-un suport și răciți-o timp de 5 minute înainte de a scoate cu grijă fiecare brioșă din matriță.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 69 de dolari.