Găini de vânat Cornish cu Prosciutto și rozmarin cu fasole albă

Găini de vânat Cornish cu Prosciutto și rozmarin cu fasole albă
Găinile de vânat Cornish cu Prosciutto și rozmarin cu fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 4,67 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 110g de proteine, 77g de grăsime, și un total de 1512 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână prosciutto di parma, usturoi, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Rețete similare includ Usturoi Și Rozmarin Cornish Vânat Găini, Găini de vânat Cornish cu usturoi și rozmarin, și Găini de vânat Cornish cu parfum de trufe cu Prosciutto și ciuperci sălbatice.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Stropiți un vas de copt dreptunghiular cu 1 linguriță de ulei de măsline
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Stropiți fiecare dintre găini, față și spate, cu câte 1 linguriță de ulei de măsline fiecare. Se condimentează cu sare și piper și se freacă peste tot cu rozmarinul și usturoiul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați pieptul în sus într-un singur strat în vasul de copt și drapați prosciutto peste vârful găinilor. Prajiti pana cand prosciutto este crocant si sanii Inregistreaza 155 de grade F in punctul cel mai adanc Pe un termometru de citire instant, 18-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Scoateți poussins - urile din tigaie și puneți-le deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați fasolea în tigaie și amestecați pentru a acoperi sucurile. Se condimentează cu sare și piper și se întoarce la cuptor până când este fierbinte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Serviți imediat fasolea și găinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista