Găini Cornish la grătar cu sos de roșii-portocale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați găinile Cornish la grătar cu sos de roșii-portocale. Această rețetă servește 8 și costă 2,64 USD pe porție. O porție conține 908 calorii, 60g de proteine, și 65g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, găini Cornish rock, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Rețete similare sunt Găini din Cornish cu ierburi cu sos de afine-portocale, Găini de vânat Cornish prăjite cu sos portocaliu-Teriyaki, și Găini de vânat Cornish prăjite cu bere cu sos de Chili portocaliu.
Instrucțiuni
Periați grătarul cu ulei vegetal.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Cu foarfece de bucătărie, tăiați fiecare găină în jumătate de-a lungul coloanei vertebrale de la coadă la gât.
Ungeți jumătățile de găină cu ulei cu aromă de busuioc.
Se presară sare și piper. Introduceți termometrul pentru carne de grătar, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a mușchiului coapsei și să nu atingă osul.
Așezați jumătățile de găină, cu pielea în jos, pe grătar. Acoperiți și grătiți la foc mediu 30 până la 40 de minute, perindând ocazional cu ulei cu aromă de busuioc și rotind o dată, până când sucul de găini este limpede atunci când bucățile cele mai groase sunt tăiate până la os (cel puțin 165 buc.f).
Lăsați să stea acoperit slab cu aproximativ 15 minute înainte de servire.
În timp ce găinile sunt la grătar, faceți sos. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți toate ingredientele sosului, cu excepția busuiocului, până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit aproximativ 25 de minute sau până când sosul se îngroașă ușor. Se amestecă busuiocul. Simmer 5 minute.
Se servește cald cu găini.