Găină Cornish în vin de Port și conserve de smochine

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați găina Cornish în vin de Port și conserve de smochine. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 576 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $2.56 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, conserve de smochine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ovație În Picioare: Cupcakes Port Cu Ciocolată Dulce, Sirop De Reducere A Vinului De Port, Umplutură De Cremă De Zmeură Fraiche, Mousse De Ciocolată Franceză, Găini Cornish Cu Sos De Cireșe De Port, și Găini Cornish prăjite cu glazură de cireș-Port.
Instrucțiuni
Înveliți interiorul unui aragaz lent de 3 1/2 litru cu spray de gătit, dacă doriți.
Presărați găina din belșug cu sare și piper. Introduceți rozmarinul în cavitate.
Transferați găina în aragazul lent.
Se amestecă împreună conservele de smochine și vinul de port într-un castron mic și se toarnă peste găină.
Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 5 ore.
Gustați și condimentați din nou cu sare și piper.
Serviți sosul peste găină.
Retipărit cu permisiunea de la Slow Cooking for Two de Cynthia Graubart, 2013 Gibbs Smith