Fusilli cu sos de roșii prăjite
Fusilli cu sos de roșii prăjite ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 363 calorii. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați 4 lingurițe de cimbru, căței de usturoi, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fusilli cu Tunan și sos de roșii, Fusilli cu sos "de roșii proaspete" de grădină, și Fusilli bucati Lunghi cu sos de ardei rosu prajit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Periați o tigaie cu jeleu sau o tigaie de prăjire superficială cu 1 lingură de ulei. Aranjați roșiile într-un singur strat, tăiați părțile în jos, în tigaie. Aranjați usturoiul zdrobit în jurul roșiilor; presărați roșiile cu cimbru și 1/4 linguriță sare.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute; scurgeți sucurile din tigaie.
Coaceți încă 30 de minute.
Scoateți roșiile din tigaie; se răcește ușor. Aruncați sucul și usturoiul zdrobit. Curățați și tocați grosolan roșiile.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic.
Adăugați usturoiul tocat și gătiți 2 minute, amestecând frecvent.
Adăugați roșiile tocate și busuiocul și gătiți 3 minute sau până când se încălzește bine. Se amestecă 1/2 linguriță sare și piper.
Adăugați paste și aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu brânză; garnisiți cu crenguțe de busuioc, dacă doriți.