Fursecuri Umplute Cu Nutella
Cookie-urile umplute cu Nutella ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 225 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, praf de copt, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Nutella-A Umplut Totul Cookie-Uri, Cookie-uri piruetă imitatoare (cookie-uri de trabuc umplute cu Nutella), și Nutella Shortbread Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Combinați făina, amidonul de porumb, praful de copt și sarea într-un castron mediu; pune deoparte.
Într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul; odată pufos, adăugați zahărul și bateți până se omogenizează. Bateți gălbenușurile de ou și extractul de vanilie. Se amestecă treptat amestecul de făină, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale ale vasului cu fiecare adăugare.
Trageți o bucată de aluat, aproximativ 2 linguri, din castron. Formați manual un cerc plat de 2 inci (dar destul de gros). Lingurați aproximativ 1 1/2 lingurițe de umplutură deasupra acestui aluat-clătită. Închideți aluatul peste umplutură pentru a forma o cupolă moale, asigurându-vă că aluatul acoperă umplutura pe toate părțile și ciupiți partea superioară pentru a sigila prăjitura (s-ar putea să semene cu vârful sărutului unui Hershey; de asemenea, îl puteți aplatiza cu mâna, dar asigurați-vă că partea superioară a prăjiturii este sigilată!).
Așezați fursecurile pe foile pregătite, la o distanță de 1 1/2 inci.
Coaceți timp de 14-18 minute, sau până devin aurii.
Lăsați să se răcească pe tigăi. Dacă doriți, garnisiți cu zahăr de cofetari.