Fursecuri subțiri și crocante cu ciocolată cu unt de migdale

Fursecuri subțiri și crocante cu ciocolată cu unt de migdale
Cookie-urile subțiri și crocante cu ciocolată cu unt de migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 18. O porție conține 195 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt de migdale obișnuit, ou, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fursecuri de ovăz cu unt de migdale sărate subțiri și crocante, Fursecuri subțiri și crocante cu ciocolată, și Fursecuri subțiri și crocante cu ciocolată.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță. Când untul este topit, adăugați făina treptat și amestecați, acoperindu-l cu unt. Setați timpul timp de 3 minute și gătiți amestecul de unt și făină în cratiță timp de 3 minute, amestecând aproape constant pentru a nu se arde. Nu sunt sigur că va arde ușor, dar am continuat să-l mișc în cratiță pentru orice eventualitate. După 3 minute, va deveni scraggly.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se ia de pe foc.
3
Transferați amestecul de făină / unt într-un castron și lăsați-l să se răcească complet. Acest lucru va dura cel puțin o jumătate de oră – poate mai mult. Trebuie să se răcească. Puteți să-l înșelați și să-l aruncați la frigider după ce s-a răcit la temperatura camerei timp de 30 de minute.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați câteva foi de biscuiți cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Combinați zahărul granulat, zahărul brun închis, untul de migdale, bicarbonatul de sodiu, sarea și vanilia în robotul de bucătărie. Procesați până când este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Marea Britanie Folosește Coacăze)(Marea Britanie Folosește Coacăze)
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Unt De MigdaleUnt De Migdale
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Adăugați cele două linguri de ou și procesați până când oul este amestecat – nu uitați să răzuiți părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Adăugați faux-rouxul răcit (amestec de unt/făină) și pulsați până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
7
Transferați într-un castron. Dacă lăsați faux-roux-ul să se răcească, aluatul dvs. ar trebui să fie suficient de rece pentru a adăuga chipsurile de ciocolată. Dacă nu, va trebui să o lăsați să se răcească mai mult, astfel încât să nu topiți ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Adăugați chipsurile de ciocolată în amestec. Eu folosesc foarte mult! Aluatul va fi urât și un fel de curs/granulat/gras/strălucitor. Ar trebui să fie suficient de gros pentru a cădea cu lingurițe rotunjite pe foaia de prăjituri, dar dacă pare prea lipicioasă, răciți-o timp de 30 de minute.Aruncați lingurițe bine rotunjite de aluat pe foile de prăjituri, distanțându-se la aproximativ 2 cm până la 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Coaceți prăjiturile timp de 10-12 minute sau până când marginile devin maro auriu intens. Se răcește pe foile de prăjituri timp de aproximativ 5 minute, apoi se transferă într-o grătar pentru a se răci și a fi clare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În22 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista