Fursecuri Semi-freddo și smântână cu Caramel sărat
Cookie-urile Semi-freddo și smântâna cu Caramel sărat ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 102G de grăsime, și un total de 1281 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de unt, smântână grea, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Blackberry Semi-freddo, Dublu cires semi-freddo, și Limoncello & zmeură semi-freddo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Începeți prin biciuirea smântânii cu zahărul cofetarilor până când obțineți vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Budincă Instantă De Lămâie
2
Adăugați melasă de rodie și amestecați ușor de 2 ori pentru a combina și pur și simplu strecurați rodia prin cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De Rodie
Rodie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
3
Luați o pungă mare de plastic și folosind un știft de lemn, spargeți gingersnaps în bucăți aspre. Pentru a asambla, luați un ramekin și adăugați mai întâi un strat de gingersnaps, urmat de cremă, gingersnaps și, în final, cremă din nou. Folosiți o spatulă dezactivată sau partea din spate a unui cuțit pentru a aplatiza vârfurile. Setați în congelator timp de 45 până la 60 de minute pentru a îngheța. Rulați un cuțit în jurul marginilor atunci când este setat și inversați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Gingersnap
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Faceți sosul de caramel adăugând zahăr și apă într-o cratiță mică și puneți la foc mediu-mare. Odată ce zahărul s-a dizolvat și caramelul atinge o etapă de chihlimbar închis, adăugați unt și sare și rotiți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Scoateți de pe foc și stropiți peste fursecurile semi-freddo și smântâna.