Alune Linzer cookie-uri cu gem de mure ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 36 de porții cu 150 de calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de zahăr pudră, praf de copt, gem de mure și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Fursecuri Linzer de alune cu gem de mure, Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Tarte Linzer sau cookie-uri Linzer), și Fursecuri Linzer Cu Alune Condimentate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca. Bateți untul, 1 cană de zahăr pudră și cojile de citrice într-un castron mare până devin pufoase. Bateți gălbenușurile de ou. Bateți ingredientele uscate în 4 adaosuri; bate în nuci. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați; răciți cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Gălbenuș De Ou
Unt
Aluat
Nuci
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Linia 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
3
Întindeți jumătate din aluat pe o suprafață ușor făinată la o grosime de 1/8 inch. Folosind tăietor rotund de 2 inci, tăiați rundele. Folosind tăietor rotund de 3/4 inch, tăiați centrul jumătății de runde pentru a face inele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
4
Transferați rundele și inelele pe foile pregătite. Adunați resturi de aluat; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
5
Coaceți cookie-urile până la aur, inversând foile după 10 minute, aproximativ 22 de minute în total. Se răcește complet pe foi. Repetați până când se folosește tot aluatul. Păstrați înainte etanș la temperatura camerei până la 2 zile sau înghețați până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Aranjați inelele cookie pe suprafața de lucru. Cerneti zaharul pudra peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cookie-uri
7
Întindeți 1 linguriță de gem pe fiecare rundă de prăjituri. Apăsați inelele pe blocaj pe runde. Do ahead poate fi asamblat cu 1 zi înainte. A se păstra între foi de hârtie cerată într-un recipient etanș la temperatura camerei.