Fursecuri din dantelă franceză II
Franceză Lace Cookies II ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 59 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, sirop de porumb, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați GG ' s Lace Cookies, Cookie-Uri Din Dantelă, și Fursecuri Cu Dantelă De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor foile de prăjituri și în afara a 4 cupe de cremă de 6 uncii inversate.
Bateți împreună făina și migdalele într-un bol; deoparte.
Aduceți zahărul, untul și siropul de porumb la fiert într-o cratiță amestecând constant.
Se scoate de pe foc și se amestecă amestecul de făină în cratiță.
Adăugați extractul de migdale și continuați să amestecați până când este încorporat. Măsurând aluatul cu linguri, aruncați patru fursecuri pe foaia de copt pregătită.
Întindeți fiecare lingură de aluat într-un cerc de 4 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile prăjiturilor se rumenesc, 5 până la 6 minute.
Scoateți foile de copt din cuptor și lăsați să se răcească timp de 1 minut. Folosiți o spatulă pentru a îndepărta fursecurile de pe foaia de copt; așezați fiecare fursec pe o ceașcă de cremă inversată. Lăsați cookie-urile să se răcească în timp ce continuați să coaceți restul de aluat în loturi.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Puteți încerca Clarendelle inspirat de Haut-Brion Bordeaux (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Clarendelle inspirat de Haut-Brion Bordeaux ( jumătate de sticlă)]()
Clarendelle inspirat de Haut-Brion Bordeaux ( jumătate de sticlă)
O culoare profundă și un buchet moale de lemn dulce și coacăze negre. Vinul are nuanțe violete și ușor prăjite pe palat. Textura este catifelată, iar aroma este cu totul puternică și elegantă. Există un echilibru minunat rafinat între tanin de înaltă calitate, concentrare, tensiune și prospețime. O epocă minunată pentru Clarendelle!