Fursecuri Cu Zahăr Cu Inimă Dublă

Fursecuri Cu Zahăr Cu Inimă Dublă
Fursecurile cu zahăr cu inimă dublă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 49 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, unt, amestec de biscuiți cu zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Fursecuri Cu Zahăr Cu Inimă Dublă, Cookie-Uri Sandwich Cu Inimă Dublă De Ciocolată, și Conversație Inimă Cookie-Uri De Zahăr.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 buc. F. Într-un castron mare, amestecați ingredientele Cookie până se formează aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Împărțiți aluatul în jumătate. Pe suprafața ușor făinată, rulați fiecare jumătate până la 1/8 inch grosime. Cu tăietori de prăjituri în formă de inimă de 3 inci și 1 1/2 inci, tăiați 12 fursecuri de fiecare dimensiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
3
Așezați 2 centimetri unul de celălalt pe foile de cookie-uri negreșite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți 8 până la 10 minute. Se răcește pe foile de cookie 2 minute; scoateți din foile de cookie în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Într-un castron mediu, bateți zahărul pudră, apa, siropul de porumb și extractul de migdale până se omogenizează. Împărțiți glazura în 2 boluri; nuanțați fiecare cu culoarea alimentelor după cum doriți. Scufundați prăjiturile răcite în glazură, lăsând excesul să picure; scufundați-vă în decoruri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
Cookie-uriCookie-uri
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Așezați inima mai mică deasupra inimii mai mari.
7
Lăsați să stea la temperatura camerei până când este setat, aproximativ 1 oră.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista