Fursecuri Cu Lămâie
Lemon Shortbread Cookies este un vegetarian rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 74 calorii. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, extract de vanillan, extract de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne}, Fursecuri Cu Lămâie, și Fursecuri Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați untul și zahărul brun cu un mixer electric până se combină. Amestecați coaja de lămâie, extractul de lămâie și vanilia.
Se amestecă făina și sarea în amestecul de unt.
Transferați amestecul pe hârtie cerată sau folie de plastic.
Se rulează într-un buștean (pentru felierea prăjiturilor) sau se modelează într-un disc (pentru utilizarea tăietorilor); înfășurați aluatul și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (170 grade C).
Rulați aluatul pe o suprafață ușor făinată până la 1/4 inch grosime.
Tăiați fursecurile folosind un tăietor rotund de 2 inci și așezați-le la o distanță de 2 inci pe foi de copt negrease. (Sau feliați fursecurile și aranjați-le pe foi de copt). Adunați și răsturnați resturile de aluat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile sunt aurii palide, dar nu rumenite, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Lăsați să stea pe foaia de copt 2 minute.
Scoateți într-un raft și lăsați să se răcească complet.