Fumatul Aripi
Aripi de fumat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 70 de calorii. Această rețetă servește 32 și costă 21 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, sos de ardei marca tabasco original, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fumat Aripi De Pui Bourbon, Fumatul Salsa, și Saramura și fumatul curcan Ziua Recunostintei.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați vârfurile aripilor osoase.
Tăiați aripile rămase în jumătate.
Într-un castron mare, combinați ingredientele rămase și amestecați bine. Marinați aripile în acest amestec 1 oră la frigider, apoi grătiți 15 până la 20 de minute sau până când ați terminat, întorcându-vă frecvent.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.