Fudgy ciocolata & portocaliu gateau

Fudgy ciocolata & portocaliu gateau
Fudgy Chocolate & orange gateau necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 566 calorii, 6g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 18 și costă 1,02 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr auriu, coajă de portocală, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 21 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Merișor-portocaliu G Bucolteau cu umplutură de cremă de brânză, G de ciocolata, și Gateau Cu Alune De Ciocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Va trebui să faceți 3 bureți de ciocolată dreptunghiulari, o pereche de bureți rotunzi de ciocolată și 3 bureți portocalii dreptunghiulari pentru a asambla acest tort, așa că organizați totul mai întâi. Aruncați o privire la ghidul nostru și la sfaturile suplimentare, în caseta de sfaturi de mai jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
3
Pentru fiecare burete dreptunghiular, va trebui să aliniați baza unei cutii de 21 x 31cm (vezi ghidul din sfaturile de mai jos și cutia de ghiduri aferente, dreapta) cu pergament de copt și ungeți părțile laterale cu puțin ulei fără aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Începeți cu bureții de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
5
Puneți untul într-o cratiță mică și încălziți ușor până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Bateți gălbenușurile de ou, laptele și extractul de vanilie într-un castron mic. Se amestecă făina și cacao în untul topit pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Transferați acest amestec de unt-făină într-un bol mare de amestecare și amestecați puțin amestecul de ouă la un moment dat, acest lucru necesită grăsime de cot pentru a-l netezi, dar continuați!
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Puneți albușurile într-un castron și bateți cu un tel electric până se înțepenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați zahărul și continuați să bateți până când amestecul este lucios și gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
10
Bateți o treime din amestecul de bezea în amestecul de ciocolată pentru a slăbi, apoi folosiți o lingură mare de metal pentru a plia ușor bezea rămasă în aluat până când este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Întindeți aluatul uniform în formă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Coaceți timp de 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Întoarceți tortul din tablă pe pergament de copt foarte ușor praf cu zahăr glazură. Îndepărtați pergamentul de căptușeală a tortului și acoperiți-l cu un prosop curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
14
Repetați pașii de la 2 la 5 de două ori mai mult. Când cel de-al treilea burete dreptunghiular este copt, întoarceți-vă ca înainte, dar înfășurați foarte ușor buretele ca o rolă elvețiană, pornind de la una dintre cele mai scurte părți, rostogolind prosopul de ceai în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
15
Faceți un ultim, al patrulea Lot din rețeta de burete de ciocolată, dar de data aceasta împărțiți-l între cutii de sandwich rotunde, de 2 x 20 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
16
Coaceți timp de 10 minute, apoi întoarceți-vă conform instrucțiunilor din Pas
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
17
Acum faceți bureții portocalii. Urmați din nou pașii de la 3 la 6, dar în loc de lapte, măsurați 75 ml de suc din portocala pe care ați testat-o. Dacă nu aveți suficient, faceți diferența cu laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
18
Bateți în coajă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
19
Răciți toți bureții.
20
Realizarea glazurii și glazurii: pentru glazura de portocale, bateți împreună untul, zahărul glazurat, coaja de portocală și sucul. Bateți până când se combină aciditatea portocalei poate începe să împartă amestecul dacă este excesiv. În cazul în care se pare un pic divizat, deși, nu vă faceți griji doar opri amestecarea, itll încă gust minunat. Poate fi păstrat la frigider până la 3 zile, dar va trebui să revină la temperatura camerei pentru a fi utilizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
21
Când sunteți pe punctul de a începe asamblarea, puneți toate ingredientele de glazură de ciocolată într-un castron rezistent la căldură peste o tigaie cu apă abia fierbinte. Topiți ușor împreună, amestecând ocazional, până când este neted și strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Tăiați fiecare burete dreptunghiular în 2 benzi lungi de 7 cm lățime tunderea marginilor lungi vă va oferi un finisaj mai îngrijit (vezi Pasul A din Ghid). Este important să fii cu adevărat precis, așa că folosește o riglă. Tăiați marginile scurte la neaten. Când pregătiți bureții înfășurați, derulați ușor mai întâi, nu vă faceți griji dacă se sparg puțin.
2
Întindeți un strat subțire de glazură portocalie peste fiecare bandă, chiar până la margini. Îndepărtați ușor fâșiile de hârtia pe care o vor fi lipit puțin. Începeți cu 1 ciocolată și 1 bandă portocalie care a fost rulată pentru a se răci și așezați una peste alta, dar nu aliniați capetele. Așezați al doilea burete la aproximativ un centimetru în jos de la unul dintre capetele buretelui de jos (nu contează care este ciocolată și care este portocaliu). Începeți să se rostogolească de la acest capăt buretele de jos ar trebui să se rostogolească în sus și peste îngrijit deasupra celui de-al doilea, astfel încât mijlocul ruloului să fie frumos și strâns (vezi Pasul A din Ghid).
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Continuați să adăugați bureți suplimentari și să vă rostogoliți pentru a face o rolă elvețiană uriașă, dar pe măsură ce rulați, capetele fiecărui strat de culori diferite nu se vor termina împreună (iar această diferență crește pe măsură ce rola devine mai mare). Deci, va trebui să adăugați ciocolată și bureți portocalii individual de acum înainte, mai degrabă decât să faceți sandwich mai întâi, apoi să adăugați la tortul rulat. Acolo unde se termină fiecare bandă, veți lipi un burete asortat, astfel încât o bandă de ciocolată să continue întotdeauna cu o altă ciocolată și la fel cu portocala (vezi pașii C & D din Ghid). Acesta este bitul fiddly, deoarece veți găsi că veți avea nevoie să vă lipiți parțial pe 1 bandă colorată, apoi să vă ghemuiți în cealaltă bandă colorată parțial. (Acest lucru sună mai complicat decât este. Când începi să o faci, totul va avea sens.) Dacă aveți o pereche de mâini de rezervă în casă, acesta este momentul să le folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Depinde de dvs. dacă vi se pare mai ușor să lucrați ca o rolă (a se vedea pasul E din ghid) sau să rotiți rola pe unul dintre capetele sale plate pentru a lucra (a se vedea pasul F din Ghid). Am început să mă rostogolesc și, la fel cum a ajuns spre capete și devenea destul de greu și voluminos, l-am răsturnat pentru a continua. Aveți bureții rotunzi la îndemână pe măsură ce vă apropiați de capăt, pentru a verifica dacă ați atins o rolă de 20 cm diametru plus. De îndată ce faceți acest lucru, opriți-vă, este posibil să vă rămână 1 bandă de 1 culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați tortul rulat pe unul dintre capetele sale plate, dacă nu aveți deja.
6
Întindeți un strat bun de glazură portocalie deasupra, apoi apăsați pe 1 dintre bureții rotunzi de ciocolată (vezi pasul G din ghidaj) aliniați-l până la mijlocul ruloului, mai degrabă decât la una dintre marginile ruloului. Aceasta înseamnă că va trebui să luați un cuțit ascuțit și să tăiați rola de jur împrejur, până când este perfect la același nivel cu blatul rotund din burete. Întoarceți tortul cu susul în jos pe farfuria de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Întindeți mai multă glazură portocalie peste noul blat și adăugați al doilea burete rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Puneți treptat lingura și întindeți glazura de ciocolată cu un cuțit mare. Dacă ar trebui să fie încă suficient de curgător pentru a alerga ușor pe părțile laterale, oferindu-vă un finisaj strălucitor (vezi pasul H din Ghid).
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PaletăCuțit De Paletă
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții18
Scor De Sănătate2
Revista