Fudge De Ciocolată Cu Mentă

Fudge De Ciocolată Cu Mentă
Menta ciocolata Fudge este un fără gluten rețetă cu 5 porții. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 1331 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână învelișul cofetarilor, extractul de vanilan, chipsurile de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Fudge De Ciocolată Cu Mentă, Ciocolată Mentă Fudge, și Fudge De Ciocolată Cu Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați o tigaie pătrată de 8 sau 9 inci cu hârtie cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Într-o cratiță grea la foc mic, topiți chipsurile de ciocolată cu 1 cană lapte condensat îndulcit și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Întindeți jumătate din amestec în tigaia pregătită; răciți 10 minute sau până când este ferm. Rezervați amestecul de ciocolată rămas la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Într-o altă cratiță grea la foc mic, topiți acoperirea cofetarilor albi cu laptele condensat îndulcit rămas (amestecul va fi gros.) Se amestecă extractul de mentă și colorantul alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Răspândiți acest amestec pe stratul de ciocolată răcit; răciți 10 minute sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Întindeți amestecul de ciocolată rezervat peste stratul de mentă; răciți 2 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista