Frunze de viță de vie

Frunze de viță de vie
Frunzele de viță ar putea fi exact aperitivul pe care îl căutați. Vă urmăriți silueta? Această rețetă fără gluten are 669 de calorii , 25 g de proteine și 43 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 15 persoane. Pentru 1,59 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute . 138 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați carne de porc tocată, suc de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este oferită de Foodnetwork. Per total, această rețetă obține un scor bun de 61% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Frunze de viță umplute cu Chavrie , Frunze de viță umplute cu libanez și Chipsuri de cartofi cu frunze de curry .

Instrucțiuni

1
Urmărește cum se prepară această rețetă.
2
Amestecați carnea tocată de vită și carnea tocată de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
3
Adăugați orezul, mărarul, ambele cepe, pudra de usturoi, sarea și piperul, apoi amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Faceți un piure topind mai întâi puțin unt într-o cratiță la foc mediu. Apoi adăugați suficient ulei de măsline și piure de roșii până când sosul capătă o culoare portocalie-roșie. Amestecați la foc mediu, dar nu fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați suficient piure în carne, astfel încât să fie umed, dar nu supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Se lasă la răcit, aproximativ 20 de minute.
7
Acoperiți fundul unei cratițe mari cu un strat de frunze de viță. Curățați frunzele rămase și așezați-le cu nervurile în sus pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Puneți aproximativ 90 de grame de umplutură de carne pe fiecare frunză și rulați-le. După ce ați rulat toate frunzele de viță, stivuiți-le într-un model circular în tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați puțină zeamă de lămâie, puțin ulei de măsline și suficientă apă cât să acopere partea de sus a ultimului teanc. Acoperiți și lăsați să fiarbă la foc mic timp de aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții15
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista