Frunze de viță de vie
Frunzele de viță ar putea fi exact aperitivul pe care îl căutați. Vă urmăriți silueta? Această rețetă fără gluten are 669 de calorii , 25 g de proteine și 43 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 15 persoane. Pentru 1,59 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute . 138 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați carne de porc tocată, suc de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este oferită de Foodnetwork. Per total, această rețetă obține un scor bun de 61% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Frunze de viță umplute cu Chavrie , Frunze de viță umplute cu libanez și Chipsuri de cartofi cu frunze de curry .
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Amestecați carnea tocată de vită și carnea tocată de porc.
Adăugați orezul, mărarul, ambele cepe, pudra de usturoi, sarea și piperul, apoi amestecați.
Faceți un piure topind mai întâi puțin unt într-o cratiță la foc mediu. Apoi adăugați suficient ulei de măsline și piure de roșii până când sosul capătă o culoare portocalie-roșie. Amestecați la foc mediu, dar nu fierbeți.
Adăugați suficient piure în carne, astfel încât să fie umed, dar nu supă.
Se lasă la răcit, aproximativ 20 de minute.
Acoperiți fundul unei cratițe mari cu un strat de frunze de viță. Curățați frunzele rămase și așezați-le cu nervurile în sus pe suprafața de lucru.
Puneți aproximativ 90 de grame de umplutură de carne pe fiecare frunză și rulați-le. După ce ați rulat toate frunzele de viță, stivuiți-le într-un model circular în tavă.
Adăugați puțină zeamă de lămâie, puțin ulei de măsline și suficientă apă cât să acopere partea de sus a ultimului teanc. Acoperiți și lăsați să fiarbă la foc mic timp de aproximativ o oră.