Fructe Fulgi De Ovăz Cookie Baruri

Fructe Fulgi De Ovăz Cookie Baruri
Nevoie de un desert vegetarian? Fructe fulgi de ovăz Cookie Baruri ar putea fi o reteta spectaculoasa pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 27 de cenți pe porție. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de bicarbonat de sodiu, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Fulgi De Ovăz Cookie Baruri, Batoane Sănătoase De Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz, și Simplu Fulgi De Ovăz Cookie Gem Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Combinați untul, zahărul brun, făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și ovăzul rulat. Apăsați 2 căni de amestec în fundul tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Ovăz LaminatOvăz Laminat
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Întindeți conservele deasupra și presărați cu amestecul rămas de firimituri, apăsând ușor firimiturile în gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
4
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 35 până la 40 de minute. Se lasă să se răcească înainte de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista