Fructe De Iarnă Coapte În Port
Fructele de iarnă coapte în Port necesită în jur 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 208 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți cidru de mere, port, caise și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Compot copt de fructe de iarnă, Sherry-Fructe De Iarnă Coapte, și Friptură de porc cu fructe de iarnă și sos de Port.
Instrucțiuni
Așezați primele 8 ingrediente într - un vas de copt de 11 x 7 inci; aruncați ușor pentru a combina. Acoperiți cu folie de aluminiu și răciți 12 până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți fructele, acoperite, 45 până la 50 de minute sau până când sunt bine încălzite și fructele sunt moi.
Lăsați să stea, acoperit, 15 minute.
Scoateți și aruncați bățul de scorțișoară.
Se servește cu o lingură pliată și, dacă se dorește, smântână cu zahăr brun-lămâie.