Fripturi Salisbury rapide și ușoare
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Fripturile Salisbury rapide și ușoare ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 261 calorii, 26g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.99 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos de vită, crengute de cimbru, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce este bine. Încercați Salisbury Steaks, Salisbury Steaks, și Salisbury Steaks – 3 Puncte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă bine. Forma amestec în 4 (1/2-inch grosime) chiftele.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu până la cald.
Adăugați patties și gătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți chiftelele din tigaie și puneți-le deoparte.
Creșteți căldura la mediu-mare; adăugați ciuperci, ceapă și cimbru; gătiți, amestecând constant, 3 minute sau până când legumele sunt fragede.
Adăugați sherry; gatiti 1 minut. Se amestecă sosul; întoarceți chiftelele în tigaie. Gatiti 2 minute sau pana cand se incalzeste bine.
Garnisiți cu cimbru, dacă doriți.