Fripturi de ton Jalapeno la grătar

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și primare în cutia de rețete, fripturile de ton Jalapeno la grătar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 199 de calorii , 27 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Pentru 4,01 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită fripturi de ton ahi, usturoi, sare și piper și suc de lămâie. Această rețetă este pe placul a 65 de bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 99% , ceea ce este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fripturi de vită cu ciuperci prăjite și vinaigretă de vin roșu , Fripturi cu boia de ardei și coriandru cu salsa de portocale și coriandru și Fripturi cu pesto, roșii și brânză feta .
Instrucțiuni
Se amestecă uleiul de măsline, sucul de lămâie, ardeiul jalapeno, usturoiul, sare și piper într-un vas cu fund plat.
Puneți fripturile de ton în farfurie, întorcându-le pentru a se îmbrăca complet în marinată. Dați la frigider 20 de minute.
Preîncălziți un grătar de exterior pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Gătiți fripturile până când încep să se întărească și sunt fierbinți în centru, 5 până la 7 minute pe fiecare parte.